Det här är jag

Jag heter Anna-Ulrica och bor i Västerås, Västmanland. Här har jag även min Studio - Själens Kammare - där jag tar emot klienter, erbjuder olika evenemang samt har kursverksamhet. 2016 startade jag Enskild firma och idag driver jag Aura Spiritus AB. Jag är Certifierat Spiritualistiskt Medium, Certifierad Spiritualistisk Healer, Diplomerad Spiritualistisk Mediumlärare, Diplomerad Regressionsterapeut samt Diplomerad Djurkommunikatör. Jag är även behörig/utbildad och verksam Gymnasielärare i svenska och historia. Något av det bästa jag vet är att arbeta med människor och djur.  Det viktigaste för mig är att se individen. Varje människa/djur är unik och vi har massor att lära av varandra. 

*Jag finns bl. a. på Facebook under: Själens Kammare Medium Anna-Ulrica, Nordens Ljus - 2 Medium, Medium - AnnaUlrica Rask och Själens Kammare.

Jag är en av dem som har det andliga med mig från min uppväxt. Jag har aldrig känt mig riktigt ensam och jag har alltid känt av andevärlden men tänkte när jag var liten, att det är väl så vi alla gör. Vi lär oss även när vi växer upp att anpassa oss till de normer och de tankesätt som finns runtomkring oss. Vi lär oss också snabbt och instinktivt vem/vilka vi kan dela vår förmåga och våra upplevelser med.

Jag har under min resa fått och får ständigt så många bevis på att livet inte tar slut iochmed döden. Vi dör inte, det finns ingen död. Jag vet att vi är många som är medvetna om det och jag vet att vi blir fler.

När jag kanaliserar och får in anhöriga från andevärlden, så ser och hör jag dem oftast tydligt framför mig. De visar och berättar det de vill att jag ska förmedla. Det är en fantastisk känsla, framförallt så viktigt och fint för min klient. Andevärlden förmedlar t. ex. minnen, musik, föremål... kanske dofter, smaker de delar med klienten samt budskap de vill att jag ska framföra. De vill även ofta visa att de är medvetna om vad som sker härochnu i klientens liv. Andevärlden ger mig information och jag använder mina sinnen för att tolka den. Jag är oerhört ödmjuk över att få vara ett verktyg, ett redskap. De gör ett otroligt fint jobb för att komma igenom och min uppgift är att fånga upp det som de vill förmedla. Därmed är det viktigt att min egen energi är så ren som möjligt.

Mer information om vad jag gör finns att läsa under "Tjänster" men här nedan följer en överblick!

Jag arbetar med Privata sittningar ( klienten och jag ) samt på plattform dvs. med större grupper - Seanser. 

Jag arbetar med Trancehealing och Spirituell Healing. När jag healar så gör jag det i den absoluta tryggheten att andevärlden och jag samarbetar. Healingenergin är fantastisk och den universiella kraften total. 

Jag leder Workshops, Cirklar och Utvecklingsgrupper - där vi arbetar i och med energierna. Den personliga utvecklingen går handihand med den andliga och mediala.

Jag har Healingkvällar samt Meditationskvällar. Jag arbetar även med klangskålar, trumma, musik eller bara i tystnad. Det går att boka privata gruppkvällar.

Jag har olika event ute i naturen t. ex. Healing och Seanser.

Jag gör Husläsningar och Husreningar där jag känner in energi i hus och lägenheter.

Jag arbetar även med Regressionsterapi där jag leder klienten bakåt i tid.

Jag är Djurkommunikatör och fungerar som språkrör mellan djur och ägare.

Under min fritid så läser jag böcker och litteratur inom ämnet, tar del av föreläsningar och utvecklas vidare genom kurser. Jag tror aldrig att man någonsin blir klar. Det finns massor att lära - alltid. Jag målar, skriver, sjunger och umgås med min familj och vänner. Livet är så fint och det är härochnu.

För mig är ärlighet, respekt och kärlek otroligt viktiga komponenter i livet och i mitt arbete. Det är en röd tråd och har alltid varit.

Jag kommer aldrig att sluta vilja utvecklas. För mig känns det viktigt även om mycket av det jag gör har följt med ända sedan barnsben. Jag känner mig som en blomma som ständigt knoppas och slår ut. Nya blad - Nya insikter.

Utbildning

Delkurs i Mediumskap - Lindbloms Academy

Mediumskap  -  Ann Boström - Marie Johansson - Fridfullt

Transhealing/Trancehealing - Colin Bates - Arthur Findlay College England (återkommande)

Andlig Healing/Spiritual Healing - Colin Bates - Arthur Findlay College England (återkommande)

Andlig Healing/Spiritual Healing/Trancehealing - Inger Holm - Fridfullt (återkommande)

Mediumskap - Plattformspresentationer, Färger, Inspirerande tal & skrift, Konst (konst/porträtt, Sittningar - Maureen Murnan - Lynn Cottrell - Arthur Findlay College England

Mediumskap - Lynn Probert - 2017, 2018 -  Arthur Findlay College England (återkommande)

Mediumskap - Chris Drew - Arthur Findlay College England (återkommande)

Färger inom Mediumskapet - Victoria Käller Guzikowski - Fridfullt

Mediumskap Plattformspresentationer/Seans - Helena Vestin Spiritualistiska Sällskapet Engelen Smedjebacken - Torbjörn Andersson - Inger Holm Fridfullt (återkommande)

Encaustic Art - Maureen Murnan, Lynn Cottrell - Arthur Findlay College England

Encaustic Art - Helena Vestin Spiritualistiska Sällskapet Engelen Smedjebacken

Mediumskap fortlöpande - Torbjörn Andersson och Inger Holm - Fridfullt (återkommande)

Mediumskap - Tim Abbott fr England - Spiritualistiska Sällskapet Engelen Smedjebacken (återkommande)

Energier i hus - Torbjörn Andersson och Inger Holm - Fridfullt

Mediumskap - Billy Cook fr England - Spiritualistiska Sällskapet Engelen Smedjebacken

Mediumskap - Mia Ottosson - Arthur Findlay College - England

Trumma - Kia Enbarr och Magnus Pamp - Spiritualistiska Sällskapet Engelen Smedjebacken

Mediumskap - Simone Key - Arthur Findlay College England

Mediumlärarutbildning - Utbildare av Mediumskap -2 år - Simone Key fr Arthur Findlay College England

Örtalkemiutbildning - Alkemiska Akademin Stockholm

Klangworkshop - InReCharge Stockholm

Workshop Framgång med Attraktionslagen- Medvetet skapande - Camilla Elfving - Stockholm

Trancemediumskap - Arthur Findlay College England - Penny Hayward, Kim Moore-Cullen, Martin Colclough

Djurkommunikation - Kia Enbarr

Regressionsterapeut - CH Spirituellt

 Jag arbetar mycket med färger och med auran. Jag målar även energitavlor och symboltavlor samt Encaustic Art. Mitt liv är i ständig rörelse med min egen andliga utveckling inom mediumskap och healing. Jag tror aldrig någonsin man blir färdig. Det finns alltid mer att lära och det är väl det fina med det hela. 

Att få förmedla kärleken från den andra sidan är något av det mest värdefulla jag kan dela med mig.

Tack!

 

 

 

 

Skicka en beställning på våra tjänster genom att besöka vår kontakt sida.