Det här är jag

Jag heter Anna-Ulrica och bor i Västerås. Här har jag även min Studio - Själens Kammare - där jag tar emot klienter samt har kursverksamhet. Jag är Certifierat Spiritualistiskt Medium, Certifierad Spiritualistisk Healer, Diplomerad Spiritualistisk Mediumlärare, Diplomerad Regressionsterapeut samt Diplomerad Djurkommunikatör. Jag är även behörig/utbildad Gymnasielärare i svenska och historia. Något av det bästa jag vet är att arbeta med människor och djur. Jag är aktiv som Gymnasielärare samt är egen företagare med mediala/andliga uppdrag mm. (Se nedan.) Det viktigaste för mig är att se människan. Varje människa är unik och vi har massor att lära av varandra. 

Jag är en av dem som har det andliga med mig från min uppväxt. Jag har aldrig känt mig riktigt ensam. Jag har alltid känt av andevärlden men tänkt att det är väl så vi alla gör. Minns såväl en dag när jag var liten och satt i min mormors vardagsrum. Hon läste i en tidning och kommenterade att när man dör så kan man visa sig igen - för sina nära och kära - genom större klockor, väggur och Moraklockor. Dessa skulle tydligen vara en vanlig kanal. Jag sa att då bestämmer vi så mormor... Den som först dör - av dig och mig - visar sig på det sättet. Mycket riktigt blev det så. Inte bara en gång utan flera. Mormor finns alltid nära mig. Nu är det ju inte bara genom klockor som mormor kommer igenom...men lite skojigt är det iallafall.

Jag har fått och får ständigt så många bevis på att livet inte tar slut iochmed döden. Vi liksom inte dör alls. Jag vet att vi är många som är medvetna om det och jag vet att vi blir fler.

När jag kanaliserar och får in anhöriga från andevärlden, så ser och hör jag dem oftast tydligt framför mig. De visar och berättar det de vill att jag ska förmedla. Det är en fantastisk känsla, måste jag erkänna men framförallt så viktigt och fint för min klient. Andevärlden förmedlar t. ex. minnen, musik, föremål... kanske dofter, smaker de delar med klienten samt budskap de vill att jag ska framföra. Jag kan känna i min kropp om de har haft ont fysiskt el psykiskt när de levde. Jag är oerhört ödmjuk över att få vara ett verktyg, ett redskap. De gör ett otroligt fint jobb för att komma igenom och min uppgift är att fånga upp informationen. Därmed är det viktigt att min egen energi är så ren som möjligt.

Jag arbetar med privata sittningar ( klienten och jag ) samt på plattform dvs. med större grupper - seanser. 

Jag arbetar med Trancehealing och Spirituell Healing. När jag healar så gör jag det i den absoluta tryggheten att andevärlden och jag samarbetar. Healingenergin är fantastisk och den universiella kraften total. Mer specifikt om vad jag gör finns att läsa under "Tjänster".

Jag leder Workshops, Cirklar och utvecklingsgrupper - där vi arbetar i och med energierna. Den personliga utvecklingen går handihand med den andliga och mediala.

Jag har meditationsgrupper där vi mediterar - healar - kanaliserar. Jag använder mig av klangskålar, trumma, musik eller bara tystnad. Jag leder.

Jag gör husläsningar och husreningar där jag känner in energin i hus och lägenheter.

Jag arbetar även med regressionsterapi där jag leder klienten bakåt i tid.

Jag kommunicerar med djur. Jag fungerar som språkrör mellan djur och ägare.

Under min fritid så läser jag böcker och litteratur inom ämnet, tar del av föreläsningar och utvecklas genom kurser. Jag tror aldrig att man någonsin blir klar. Det finns massor att lära - alltid. Jag målar, skriver, sjunger och umgås med mina barn, min familj och vänner.

För mig är ärlighet, respekt och kärlek otroligt viktiga komponenter i livet och i mitt arbete. Det är en röd tråd och har alltid varit.

Jag kommer aldrig att sluta vilja utvecklas. För mig känns det viktigt även om mycket av det jag gör har följt med ända sedan barnsben. Jag känner mig som en blomma som ständigt knoppas och slår ut. Nya blad - Nya insikter.

Utbildning

Delkurs i Mediumskap - Lindbloms Academy

Mediumskap  -  Ann Boström - Marie Johansson - Fridfullt

Transhealing/Trancehealing - Colin Bates - Arthur Findlay College England (återkommande)

Andlig Healing/Spiritual Healing - Colin Bates - Arthur Findlay College England (återkommande)

Andlig Healing/Spiritual Healing/Trancehealing - Inger Holm - Fridfullt (återkommande)

Mediumskap - Plattformspresentationer, Färger, Inspirerande tal & skrift, Konst (konst/porträtt, Sittningar - Maureen Murnan - Lynn Cottrell - Arthur Findlay College England

Mediumskap - Lynn Probert - 2017, 2018 -  Arthur Findlay College England (återkommande)

Mediumskap - Chris Drew - Arthur Findlay College England (återkommande)

Färger inom Mediumskapet - Victoria Käller Guzikowski - Fridfullt

Mediumskap Plattformspresentationer/Seans - Helena Vestin Spiritualistiska Sällskapet Engelen Smedjebacken - Torbjörn Andersson - Inger Holm Fridfullt (återkommande)

Encaustic Art - Maureen Murnan, Lynn Cottrell - Arthur Findlay College England

Encaustic Art - Helena Vestin Spiritualistiska Sällskapet Engelen Smedjebacken

Mediumskap fortlöpande - Torbjörn Andersson och Inger Holm - Fridfullt (återkommande)

Mediumskap - Tim Abbott fr England - Spiritualistiska Sällskapet Engelen Smedjebacken (återkommande)

Energier i hus - Torbjörn Andersson och Inger Holm - Fridfullt

Mediumskap - Billy Cook fr England - Spiritualistiska Sällskapet Engelen Smedjebacken

Mediumskap - Mia Ottosson - Arthur Findlay College - England

Trumma - Kia Enbarr och Magnus Pamp - Spiritualistiska Sällskapet Engelen Smedjebacken

Mediumskap - Simone Key - Arthur Findlay College England

Mediumlärarutbildning - Utbildare av Mediumskap -2 år - Simone Key fr Arthur Findlay College England

Örtalkemiutbildning - Alkemiska Akademin Stockholm

Klangworkshop - InReCharge Stockholm

Workshop Framgång med Attraktionslagen- Medvetet skapande - Camilla Elfving - Stockholm

Trancemediumskap - Arthur Findlay College England - Penny Hayward, Kim Moore-Cullen, Martin Colclough

Djurkommunikation - Kia Enbarr

Regressionsterapeut - CH Spirituellt

 Jag arbetar mycket med färger och med auran. Jag målar även energitavlor och symboltavlor samt Encaustic Art. Mitt liv är i ständig rörelse med min egen andliga utveckling inom mediumskap och healing. Jag tror aldrig någonsin man blir färdig. Det finns alltid mer att lära och det är väl det fina med det hela. 

Att få förmedla kärleken från den andra sidan är något av det mest värdefulla jag kan dela med mig.

Tack!

 

 

 

 

Skicka en beställning på våra tjänster genom att besöka vår kontakt sida.