Förklaring av tjänster

 
Privat sittning - Inför en sittning öppnar jag upp och bjuder in mina guider. Andevärlden är så fiffig och vet precis vilken eller vilka som behöver komma igenom för just vårt möte. De är ju bara en tanke bort. Bevisföringen från andevärlden är viktig så att klienten kan bekräfta nära och kära - därför gör jag mitt yttersta för att tolka det jag ser och hör från dem du är kopplad till på andra sidan. Ett möte i kärlek som leder till healing och läkning.
 
Intuitiv - Medial vägledning - Jag läser av dina energier kombinerat med vägledning av mina och dina guider. Jag berättar hur du är som person - dina energier - ditt liv bakåt, framåt och härochnu.. 
 
Ljusafton/Seans - En trevlig kväll när ni är ca 6 -10 personer och där vi bjuder in anhöriga och vänner vi har på andra sidan. Jag fungerar som en länk mellan andevärlden och den värld vi lever i. Min uppgift är att förmedla kontakten och presentera bevisföring. Ofta förmedlar jag även budskap från andevärlden. Vi fikar efteråt och det finns tid för frågor. En härlig kväll i kärlek. Antingen hos mig eller hos dig/er.
 
Andlig healing/Spiritual healing & Avslappning - Inför en andlig healing öppnar jag upp mina kanaler och bjuder in mina vägledare att vägleda mig. Jag är ett verktyg, en kanal, för den universella energin som strömmar igenom mig till min klient. Via mig förmedlas det som din kropp behöver. Det är en skön och energigivande stund med avslutande avslappning.
 
Trancehealing & Avslappning - Här låter jag den andliga energin komma riktigt nära mig. Den andliga energins medvetandeenergi blandas med min och jag har möjlighet att uppleva klientens mående. Jag ställer mig själv åt sidan och är i total avslappning - trance - under healingen. En kraftfull och skön stund med avslutande avslappning.
 
Kristallhealing & Avslappning - Jag använder mig av kristaller för att förmedla healingen. Jag placerar dem där behovet finns. Kristallerna har en djup och helande effekt. En lugn och fin stund med härliga energier samt en avslutande avslappning.
 
Klangskålsmassage & Avslappning -  Med hjälp av klangskålarnas vibrationer återställs kroppens naturliga balans. Vibrationerna har en helande effekt och balanserar på cellnivå. Jag placerar skålarna där behovet finns. En lugn och harmonisk stund med avslutande avslappning.
 
Distanshealing - Jag skickar healing till dig. Vi bestämmer en tid och du sätter/lägger dig bekvämt för att ta emot healingen. Försök att få en stund i total avslappning och var lite försiktig med koffeinintag timmarna innan. En skön stund som fyller på dina energidepåer och ger kraft och styrka.
 
Chakrabalansering & Avslappning - Jag läser av dina chakran för att se om du har ett bra flöde i dem. Jag balanserar där det behövs och avslutar med en skön stund av avslappning. Efteråt går vi igenom vad dessa chakran står för och vad orsaken till blockeringen ev kan vara. 
 
Meditation - Jag leder dig i en meditation. En skön stund av avslappning där du själv - om du vill - kan bjuda in från andra sidan. Jag vägleder. Du kan använda dig av denna meditation när du sen vill för att komma i kontakt med dina guider eller nära och kära.
 
Ljusafton - Meditation & Healing - Jag leder er i meditation och healing. En skön stund av avslappning där ni själva - om ni vill - kan bjuda in från andra sidan under meditationen Efter meditationen sitter vi i healingkraften och vi tar emot healing och vi skickar healing. Vi healar oss själva och näraochkära. Det finns även tid för frågor. En fin ljusafton med kärlek, ljus och kraft. Varje Ljusafton har sitt speciella syfte. Se dessa under "Tjänster".
 
Regressionsterapi - Under en regression är du i ett djupt avslappnat tillstånd. Du gör en resa bakåt i tid, bakåt i ditt cellminne. Du kan t. ex. få uppleva händelser från din barndom, ditt födelseögonblick eller kanske själva fostertiden. Allt du har upplevt finns bevarat i ditt cellminne. Där finns minnen från långt bakåt i tid. ibland kan vi må bra av att medvetandegöra och bearbeta vissa delar. Ofta är vi inte ens medvetna om hur vi faktiskt påverkas av tidigare händelser och upplevelser. Vi kan ha fastnat i destruktiva mönster utan att förstå varför. Regression kan hjälpa dig att hitta tillbaka till din egen kraft och om det behövs, göra avslut med det som kanske håller dig tillbaka i det här livet. En del vill bara göra en resa för att det är spännande...
 
Intuitiv Symbolängeltavla - Jag målar en ängeltavla i vackra färger utifrån din energi - intuitivt och med hjälp av andevärlden. Den är personlig med budskap till dig. Strl 30 cm x 30 cm
 
Intuitiv Energitavla/Auratavla - Jag målar en energitavla i vackra färger utifrån din energi - intuitivt och med hjälp av andevärlden. Den är personlig med budskap till dig. Strl. 30 cm x 30 cm
 
Encaustic Art - Jag skapar ett kort med vackra färger och symboler. Intuitivt och med hjälp av andevärlden. Strl 10,5 cm x 14,8 cm. Personligt och med budskap till dig.
 
Prova på - Utveckling; Workshop - Mina, Dina & Andras energier
Energikvällar - Gruppkvällar - Lär dig känna in och läsa av energier. Genom olika övningar lär du dig känna skillnad på vad som är din egen energi eller någon annans. Vi lär oss om vår egen aura och om andras. Vi lägger ofta på oss andra människors känslor utan att vi är medvetna om det. Det kan få oss att må riktigt dåligt i privatlivet, vardagen eller kanske på jobbet. Jag vill medvetandegöra hur vi kan skydda oss mot detta. Det kan hjälpa dig att sätta gränser där det ibland behövs. Jag kommer att leda er i hur ni kan läsa av människors energier och få information om personen utifrån dessa. Vi kommer även att titta på Psykometri, dvs. förmågan att fånga upp information genom fysiska objekt. Vi är ofta inte alls medvetna om hur mkt information ett föremål sänder ut. Information om den person som varit eller är dess ägare. Vi kommer dessutom att arbeta med färger som energikälla. Vi ska titta på hur vi kan läsa av energier och få information med hjälp av färger. Hur vi faktiskt kan berätta om en person utifrån olika färger. Även meditation är viktig under dessa två kvällar och jag leder er i den. Meditationen ger fokus, kontakt med ditt inre och energi. Meditationen ger dig balans och harmoni. En spännande kväll där du/ni får träna och lära. Fika ingår.
 
Andlig, Medial och Personlig utveckling 
Vi arbetar med andlig, medial och personlig utveckling då dessa går handihand. Jag förmedlar verktyg som du kan använda dig av för att utvecklas i din andlighet, intuition och personliga utveckling. Jag lägger ett stort fokus på den egna kommunikationen inåt - riktad mot själen. Att vara i kontakt med sitt högre Jag är viktigt för att göra den här resan. Ni kommer att få verktyg för att kunna känna Andevärldens energier nära och att kunna skilja på energi som är psychic samt mediumistisk. Jag kommer att informera om Spiritualismens grundprinciper och om Mediumskapets moral och etik. Ni kommer även att få hemuppgifter för att träna lite extra på mellan gångerna. Ni tränar med varandra men även med er själva under dessa måndagar. Alla på sin egen nivå. Vi startar alltid med att sitta i kraften. Det är viktigt att landa, jorda och öppna upp. Alla behöver inte bli Medium - man kan göra den här underbara resan iallafall.
 
* Andevärlden är nära oss.  Den är inte högt uppe i himlen utan bredvid dig och runtomkring. Det gör att du ibland känner den som plötsliga tankeminnen, dofter eller rysningar. Det kan vara lugnande och härligt att känna till signalerna. När jag healar eller har en sittning så kommer andevärlden så nära min klient och mig. Ofta känner även klienten av det och lär sig tolka den känslan. Det är egentligen inte så avancerat utan handlar mer om hur öppen klienten är att ta in och våga känna. Kärlek. Ren kärlek.
 
Tack! <3